هر بسته حاوی ۲ عدد بذر میوه چیکو میباشد .


" این محصول شخصاً تست شده است"


میوه چیکو

نام انگلیسی : sapodilla

نام علمی : Manilkara zapota


چیکو  نام  یکی از میوه‌های گرمسیری با پوستی  قهوه‌ای و مزه‌ای شیرین است.

مزه آن دارای نوعی شیرینی خاص است اما اگر میوه آن نرسیده باشد همچون خرمالو بسیار گس می‌باشد.


درخت چیکو

چیکو ، درخت میوه همیشه سبزی است که بومی آب و هوای گرمسیری آمریکای مرکزی از شمال تا مکزیک و از شرق تا کارائیب است.

درختان چیکو در آب و هوای سرد خوب رشد نمی‌کنند با اینحال درختان بالغ در صورتی که تغییرات دمایی به طور مداوم اتفاق نیفتد توانایی زنده ماندن در دمای نزدیک به فریز را دارند.
این درختان جوانه‌ سفت، برگ‌های براق و گل‌های سفید ساده و میوه‌های گرد و شاداب دارند.

معمولا درختان چیکوی بالغ دوبار در سال میوه می‌دهند. اولین میوه‌دهی 4 تا 6 ماه پس از گل دادن اتفاق میفتد

درخت چیکو،ساپودیلا نام دارد و صمغ آن درخت که پیشتر برای درست کردن سقِّز (آدامس) بکار میرفت چیکل نام دارد.

چیکو بومی منطقه یوکاتان است.

همچنین  درخت چیکو در استانهای سیستان و بلوچستان وهرمزگان کشت شده و شرایط آب و هوایی  ومحیطی لازم برای رشد را دارد.

در حال حاضر چیکو یکی از میوه های مورد علاقه ی مردم چابهار و سیستان و بلوچستانی ها است.


خواص درمانی : 

میوه نارس چیکو ، تانن فراوانی دارد که برای درمان اسهال مفید است و از برگ آن در پایین آوردن فشارخون، سرماخوردگی و درمان سرفه استفاده می‌شود


روش تکثیر :

بذرها را در داخل دستمال کاغذی نمناک قرار دهید و دستمال کاغذی را تا بزنید و سپس داخل کیسه پلاستیک زیپ دار قرار دهید و درب کیسه را محکم ببندید .

بذرها پس از طی مدت زمان ۳ هفته جوانه خواهند زد .

بذرها را از قسمت جوانه زده ( ریشه گیاه ) داخل خاک بکارید .

تا زمان رشد ، خاک را نمناک نگاه دارید 

کشیدن سلفون شفاف بر روی گلدان و یا ظرفی که بذر درون آن کاشته شده میتواند باعث حفظ رطوبت بستر کاشت تا زمان رشد جوانه گردد .


جهت مشاهده فیلم آموزش کاشت بذر چیکو  اینجا کلیک کنید.

نظر بدهید

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
    بد           خوب
کد امنیتی

بذر چیکو

  • کد محصول: AN-101
  • موجودی: عدم موجودی در انبار
بذر چیکو
  • 6,000تومان


تعداد بازدید: 1047