هر بسته حاوی ۱۵ عدد بذر فیجوآ میباشد .


* این بذرشخصاً تست شده و از قوه نامیه بالایی برخوردار است  *


فیجوآ


فیجوآ از گروه گیاهان گلدهنده بوده و به خانواده مورد تعلق دارد. 

بومی ارتفاعات جنوب برزیل ، مناطق شرقی پاراگوئه ،  اوروگوئه ، شمال آرژانتین و کلمبیا است. بطور گسترده در باغ ها جهت تولید میوه در زلاند نو ، استرالیا و آذربایجان کشت می شود. نباید با گواوا اشتباه گرفته شود. 


خصوصیات ظاهری : 


فیجوآ درختی همیشه سبز بوده و بصورت درختچه ای یا درخت کوچک چند ساله است. ارتفاع آن یک تا هفت متر می رسد. 

بجز تولید میوه ، بطور گسترده به عنوان گیاه زینتی نیز پرورش داده می شود. 


میوه فیجوآ در پاییز می رسد. 

سبز بوده و شکل آن بیضی است. 

اندازه ی آن حدود یک تخم مرغ می باشد. 

میوه ها شیرین ، معطر ، با طعمی شبیه آناناس و سیب و نعناع هستند. گوشت میوه آبدار است و حالت ژله ای دارد. 

عصر میوه ها به ترکیب استر متیل بنزونات بر می گردد. 

برگ ها چرمی و متقابل هستند. 

دمبرگ ها کوتاه و ضخیم هستند. 


اندازه گل ها ۱ اینچ بوده و دوجنسی می باشند. بصورت تکی یا در خوشه ظاهر می شوند. پرچم ها بلند ، قرمز روشن با گرده های زرد رنگ هستند. گل ها شامل 4 تا 6 گلبرگ سفید رنگ با لبه های بنفش می باشند.


شرایط محیط رشد:


دمای مورد نیاز کشت فیجوآ شرایط نیمه گرمسیری تا گرمسیری است اما به 50 ساعت سرمای زمستانه نیز برای میوه دهی نیاز دارد. 

به سرما مقاوم است. 


هنگامی که از بذر تکثیر می یابد رشد آرامی داشته و گیاهان جوان به باد حساس هستند. سرمای زمستانه زیر 9- درجه سانتی گراد سبب از بین رفتن گیاهان می گردد.


گرمای بالای 32 درجه سانتی گراد برای تشکیل میوه مضر است. 

این درخت به خشکی و شوری مقاوم است. به مقداری سایه نیز مقاوم بوده و آبیاری منظم برای رسیدن میوه ضروری می باشد. 

در خاکهای متنوعی رشد کرده و بهترین میوه ها از خاک هایی با زهکسی کامی برداشت می شوند. pH مطوب این گونه گیاهی 5.5 تا 7 می باشد.


 به کودهای کامل نیاز داشته و عملکرد آن را بالا می برد. 

ترکیب 8-8-8 از نیتروژن، فسفر و پتاسیم مناسب است. 


خواص درمانی و کاربردهای صنعتی: 


این میوه از خواص جادویی در درمان گرفتگی شریان های قلب و گواتر ناشی از کمبود ید شناخته می شود. 

این میوه مقادیر قابل توجهی ید و ویتامین‌ها و مواد سودمندی مانند کومارین سینکو مارین و متیل بنزوات می باشد. 


میوه فیجوآ بصورت خام و همچنین بصورت فرآوری شده مانند مربا شربت کمپوت و حتی شکلات مورد استفاده قرار می گیرد.  منبع خوب ويتامين ث، فيبر و مواد معدني با كالري پايين است . 


فی‌جوآ دارای مقادیر بالایی از ترکیبات طبیعی آنتی اکسیدانی و محافظ پوست برای مبارزه با رادیکال‌های آزاد، بعنوان یکی از علل عمده ی پیری زودرس، بیماری‌ها و سرطان، می باشد .


اسانس‌های في‌جوآ طيف وسيعي از فعاليت‌هاي ضد ميكروبي را مخصوصا در مقابل آلودگی‌های قارچي نشان مي‌دهند.


نحوه تکثیر گیاه : 


فیجوآ به راحتی از طریق بذر تکثیر می یابد.

 

بذرها برای جوانه زنی نیاز به یک دوره سرمادهی مرطوب در دمای ۴ درجه سانتیگراد (دمای یخجال) به مدت ۲ تا ۳ ماه دارند .


از طریق پیوند رقم های مطلوب روی پایه های بذری نیز می توان به تکثیر فیجوآ اقدام کرد

نظر بدهید

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
    بد           خوب
کد امنیتی

بذر فیجوآ

  • کد محصول: AN-01
  • موجودی: 16
بذر فیجوآ
  • 12,000تومان


تعداد بازدید: 2033

برچسب ها: فروش بذر فیجوا, کاشت فیجوآ, خصوصیات فیجوآ, خاک فیجوآ, خواص فیجوآ, تکثیر فیجوآ, تکثیر فیجوا, کاشت فیجوا