هر بسته حاوی ۵ گرم بذر ریحان سبز میباشد .


ریحان 

نام علمی: Ocimum basilicum


ریحان نام گیاهی یک‌ساله از تیرهٔ نعناعیان است که آن را در فارسی «شاهِسپَرَم» و «شاهسپرغم» و نازبو نیز گفته‌اند . 

برگ‌های معطرش را خام می‌خورند، و لعاب (موسیلاژ) دانه‌های سیاهش برای نرم کردن دست به کار می‌رود . 

در دو نوع سبز و بنفش وجود دارد. 

این سبزی بیشتر به عنوان سبزی خوردن استفاده می‌شود . 

دانه آن برای معده درد نیز مفید است.


تفاوت بذر ریحان با تخم شربتی و چیا :


در ایران اغلب بذر ریحان با تخم شربتی و دانهٔ چیا اشتباه گرفته می‌شود، در حالی که این سه متفاوت از یک دیگرند و هر کدام خاصیت جداگانه‌ای دارند . 

در ایران تخم شربتی از قدیم در نوشیدنی‌های خنک برای برطرف کردن عطش در فصل تابستان استفاده می‌شود . 

گاهی تخم شربتی یا دانه‌های چیا به اشتباه به عنوان بذر ریحان خریداری شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد، یا خواص مربوط به بذر ریحان به تخم شربتی که در ایران فراوان است نسبت داده می‌شود که درست نیست . 

تنها شباهت بذر ریحان با دانه چیا و تخم شربتی لعاب‌دار شدن هر سه است (دارای موسیلاژ می‌باشند)، ولی خواص این سه دانه با یکدیگر فرق اساسی دارند .


روش کاشت بذر ریحان :

بذرها را حداکثر در عمق ۰.۵ تا ۱ سانتیمتری، با روی سطح خاک بپاشید و روی بذرها را با کمی خاک بپوشانید .


هر روز با آب پاش ۲ بار روی گلدانی که بذرهای ریحان را کاشته اید آب بریزید تا سطح آن کاملا نمناک شود و گلدان را ۲ روز تا ۱ هفته در گرم ترین جای ممکن قرار دهید .


زمانیکه ریحان جوانه زد ، نباید خاک خشک شود و باید هر روز آبیاری انجام گیرد .

نظر بدهید

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
    بد           خوب
کد امنیتی

بذر ریحان سبز

  • کد محصول: D-001
  • موجودی: 17
بذر ریحان سبز
  • 3,000تومان


تعداد بازدید: 2856

برچسب ها: فروش بذر ریحان سبز, بذر ریحان, بذر سبزیجات, خواص ریحان, کاشت بذر ریحان, آبیاری ریحان, Ocimum basilicum,