هر بسته حادی ۷ عدد بذر تمر هندی می باشد .


تمر هندی

نام علمی : Tamarindus indica

نام انگلیسی : Tamarind


(به عربی :  تمر هندي، به معنای خرمای هندی) 


تمر هندی درختی گرمسیری از تیرهٔ پروانه‌ داران و زیر خانوادهٔ ارغوانیان است.

خاستگاه این گیاه مناطق استوایی قارهٔ آفریقا است . 

میوهٔ این درخت به شکل لوبیایی درشت و قهوه‌ای و ترش‌مزه و سرشار از قند است.

تمر هندی در میان ساکنین ماداگاسکار درختی مقدس و پادشاه درختان تلقی می‌شود.


خاستگاه


خاستگاه تمر هندی مناطق استوایی قارهٔ آفریقا است و امروزه نیز این گیاه در کشورهای سودان، کامرون، نیجریه و تانزانیا به صورت خودرو می‌روید . 

تمر هندی صدها سال پیش از طریق کشتی به شبه‌ جزیرهٔ هند نیز منتقل شد و در آنجا پرورش یافت . 

پس از آن، این گیاه در سراسر مناطق گرمسیری آفریقا و آسیای شرقی، از جمله تایوان و حتی برخی نواحی چین پخش شد .


در قرن شانزدهم تمر هندی توسط استعمارگران اسپانیایی و پرتغالی به آمریکای لاتین نیز صادر شد و در کشورهایی چون مکزیک، هندوراس و گواتمالا پرورش یافت . 

امروزه این گیاه بخش مهمی از رژیم غذایی ساکنین این مناطق را تشکیل می‌دهد.


مشخصات


درخت تمر هندی بین ۱۰ تا ۲۰ متر طول دارد . 

رشد این گیاه کُند، ولی عمر آن بسیار طولانی است . 

تمر هندی در خاک‌های رسی، ماسه ای و اسیدی به خوبی رشد می‌کند . 

این درخت مخصوص مناطق حاره بوده و به سرما حساس است، اما مقاومت بالایی دربرابر خشکی و باد دارد .

برگ‌های این درخت همیشه‌ سبز و به رنگ سبز روشن هستند . 


تمر هندی در اواخر ماه اردیبهشت گلهایی دارای ۵ گل‌برگ و زردرنگ با خطوط نارنجی یا قرمز می‌دهد . 

در ماه مهر این درخت میوه‌هایی به شکل لوبیا می‌دهد . 

هر میوه دارای ۱ تا ۱۲ هسته است که توسط گوشتی ترش‌مزه، خمیر مانند و رشته ای و فیبردار احاطه شده است . 

میوه‌ها پوستی قهوه‌ای رنگ و سخت دارند و می‌توانند تا ۱۵ سانتی‌متر طول داشته باشند . 

هر درخت بالغ می‌تواند سالیانه تا ۱۷۵ کیلوگرم میوه دهد .


پرورش


با وجود این که سودان و مناطق استوایی آفریقا خاستگاه تمر هندی بوده‌اند، شبه‌ جزیرهٔ هند از صدها سال پیش بزرگ‌ترین پرورش‌دهنده و مصرف‌ کنندهٔ این میوه بوده است. 

در کشور هند باغ‌های بزرگ تمر هندی سالانه حدود ۲۷۵٬۵۰۰ تن میوه تولید می‌کنند .


مصارف خوراکی


میوهٔ کال تمر هندی دارای گوشتی سبز و بسیار ترش است که اغلب به عنوان چاشنی و برای ترش کردن غذا استفاده می‌شود.

تمر هندی رسیده که شیرین‌تر می‌باشد در بسیاری از مناطق به عنوان میوه مصرف می‌شود . 

تمر هندی همچنین برای تهیهٔ دسر، مربا، شربت، بستنی، آب‌میوه و نوشیدنی مورد استفاده قرار می‌گیرد . 

برای تهیهٔ بسیاری از سسها نیز از تمر هندی استفاده می‌شود.

در هند، نه تنها میوه، بلکه گل و برگ‌های تمر هندی برای پخت غذا مورد استفاده قرار می‌گیرند.


مصارف دارویی


این میوه به‌ عنوان مسهل طبیعی مورد استفاده قرار می‌گیرد . 

تمر هندی همچنین در برخی مناطق آسیای شرقی و آفریقا به منظور درمان گلودرد، اختلالات گوارشی، درد بدن و تمیز کنندهٔ صورت مصرف می‌شود.


" فیلم آموزش تکثیر تمر هندی از طریق بذر به زبان انگلیسی را اینجا مشاهده فرمایید "

نظر بدهید

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
    بد           خوب
کد امنیتی

بذر تمر هندی

  • کد محصول: UN-02
  • موجودی: 15
بذر تمر هندی
  • 5,000تومان


تعداد بازدید: 1030