تره 


تره یا گندنا از خانواده پیازهای خوراکی است که در آسیا از جمله ایران و افغانستان، اروپا و آمریکای شمالی می‌روید . در آشپزی، برگ آن به‌ دلیل طعم ملایم‌تر از سیر و پیاز، کاربرد بیشتری دارد .

این گیاه در آشپزی اروپا چندان شناخته شده نیست و حتی برخی ایرانیان اروپا آن را با پیازچه یکی می‌انگارند اما در ایران بسیار استفاده می‌شود . 

در افغانستان با نام گندنه مشهور است و یک نوع نان با نام بولانی با آن تهیه می‌کنند.


در جنوب ایران این گیاه وحشی و خوش‌ بو به «میلو» Miloo معروف است و مصرف خوراکی در نان‌ های محلی دارد.

این گیاه به‌طور خودرو در گندم زارها می‌روید .


کاشت بذر تره :


زمان کاشت تره فصل بهار و پائیز است. 

تره در خاک مرطوب، غنی و دارای زهکشی خوب یا در کمپوست پوسیده شده رشد بهتری خواهد داشت. 

برای تقویت خاک، به آن کود شیمیایی و یا حیوانی اضافه می شود .


بذر تره برای جوانه زنی نیاز به نور کامل خورشید و مکانی نیمه آفتابی دارد . 

گیاه تره باید در طول دوره‌های خشک و بدون باران مرطوب نگاه داشته شود. 

بهتر است بذر تره را پیش از کاشت به جهت افزایش قدرت جوانه زنی، ۲۴ ساعت در آب قرار دهید. 

بذرها را در عمق نیم سانتی متری خاک بصورت دستپاش یا ردیفی و به مقدار انبوه در کنار هم بپاشید و بعد مقداری خاک روی آن بریزید و خاک را تا سبز شدن بذر‌ها مرطوب نگاه دارید . 


به دلیل نازک بودن گیاه تره در ابتدای رشد، در طول دوره رشد ساقه‌های نازک را قیچی کنید تا به مرور زمان ساقه کلفت و آماده برداشت شود . 

می‌توانید دو ماه قبل از پایان سرما و یخبندان، بذر‌ها را داخل یک گلدان کاشته و در منزل نگهداری کنید و پس از زمان سرما و یخبندان آن را به بیرون منتقل کنید .

مشخصات کالا
مقدار بذر در هر بسته ۵ گرم
نام علمی Allium schoenoprasum
تهیه و بسته بندی گسترش بذر مهر

نظر بدهید

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
    بد           خوب
کد امنیتی

بذر تره

  • کد محصول: DN-017
  • موجودی: 20
بذر تره
  • 5,000تومان


تعداد بازدید: 2132

برچسب ها: فروش بذر تره، بذر تره، کاشت بذر تره، گندنا، Allium schoenoprasum،